Bine aţi venit

Site-ul care provoacă dependenţă!

Bine aţi venit!

Site-ul care provoacă dependenţă

joi, 11 noiembrie 2010

Un sarut ca la carte

Vrei sa stii cum sa topesti inima oricarei fete? E simplu: o fata nu va uita niciodata un baiat care o saruta ca-n filme.

Asa ca este cazul sa te documentezi, sa vizionezi cat mai multe filme si sa te apuci de practica (asta fiind partea cea mai tricky, deoarece ideea este sa practici cu ea nu cu altcineva, dar pana ajungi la cea care ti-a cazut cu tronc, ideal ar fi sa gasesti un substitut).

Pentru ca un sarut sa fie memorabil si sa-ti obtina acea a doua intalnire - unde cine stie, you may get lucky - este nevoie de cateva trucuri. Esentiale, deoarece, in absenta lor, o sa te trezesti ca eroul din America Pie: singur, trist si fara partenera.

Iata cateva reguli de baza:



* nu forta momentul. Chiar daca l-ai pregatit din timp sau ti-ai imaginat cum se va desfasura scena, realitatea este alta. Nu trebuie sa astepti sa o conduci acasa, ca in filme si sa va opriti in fata casei pentru a va putea saruta. Fa asta atunci cand simti ca este pregatita si dupa ce ai lasat-o putin in tensiune. O fata va fi intotdeauna atrasa de un baiat imprevizibil.
* fii imprevizibil: daca se asteapta, amana momentul. Daca se asteapta sa o saruti, fa altceva in acel moment. Strange-i mana in palma ta sau atinge-i delicat fata, asa in treacat.
* contactul face to face este foarte important: un sarut perfcet incepe tandru si se termina pasional. Cuprinde-i fata in ambele maini, fara sa o strangi prea tare si atinge-o delicat cu degetele pe conturul maxilarului
* nu o smuci, brusca, impinge, sau alte asemenea apucaturi. Regula de baza spune ca trebuie sa aplici oricarui gest jumatate din presiunea pe care ti-ar placea tie sa o primesti
* nu-i respira in gura
* nu fi prea timid: fetelor nu le plac baietii care nu au curaj. Sau care amana la infinit un gest pe care ele si-l doresc. Echilibrul intre o miscare tandra si una care insa ii transmite cat de mult asteptai si iti doreai si tu acest lucru este perfect
* retrage-te si lasa-o pe ea sa te caute cu buzele. Tine-o in tensiune in permanenta si noi iti garantam ca vei deveni expert



Chiar daca pare superficial si old fashioned, fetele se dau un vant dupa parteneri romantici si viseaza la scene de film. Un sarut perfect este calea spre inima si patul unei fete, asa ca ar fi bine sa get your moves straight.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu